Marcel Verhaag Decorations

Introductie
Interieurstyling & Kleuradvies
Muurschilderingen
Meer Muurschilderingen
Dierenportretten
Contact
Links + overig

Marcel Verhaag richt huizen in en geeft kleuradvies. Daarnaast is hij gespecialiseerd in bijzondere wandafwerkingen en trompe-l'oeil schilderingen, maar de sfeer van een ruimte of woning zou niet compleet of in balans zijn als de omringende elementen zoals verlichting, kleuren, stoffen en meubels niet perfect aansluiten.
Informatie over o.a. architectonische details zijn nodig om tot de beste resultaten te komen. Daarom is hij vaak vanaf het vroege begin betrokken bij een project wanneer bouw of verbouwing plaatsvindt.
Een harmonieus geheel, dat is waar het om gaat.

In tegenstelling tot de meeste decorateurs verdiept Marcel Verhaag zich in de aard en smaak van de bewoners om zodoende een perfecte “eigen” sfeer te scheppen.

“De bewoner moet zich honderd procent prettig voelen in zijn woning. Het is daarom van groot belang dat een decorateur zich kan verplaatsen in de bewoner en die vertaalslag kan maken”.

 

 
 
Marcel Verhaag volgde een opleiding aan het gerenommeerde Institut Superieur de Peinture te Brussel in 1989-1990 waar hij een zilveren medaille behaalde na het inleveren van slechts de helft van zijn werk bij de beoordelingscommissie.
 
Voordien werkte Verhaag als zelfstandig grafisch vormgever.
In 1990 startte hij zijn decoratiebedrijf Marcel Verhaag Decorations.

marcelangeloatwork.jpg
Marcelangelo at work

Contact: 020-6938805  of  06-26062284